2023-03-22 175 浏览
钟意猫猫🐱嘅我一听到内地品牌嚟咗旺角开分店,食物主打重庆口味烤肉,而布置就全部都是🐱整体来讲,食物非常高质,牛肉同豚肉都可以做到爆汁~ 价钱仲要相对抵食☘️ 猫抓全明星拼盘(7款):炭烧梅花肉~ 雪花肥牛~ 秘制牛五花~藤椒鸡腿肉~ 现拌牛肉~ 藤椒牛舌~ 蒜香猪五花~ 可以试到7款,每款都好惹味☘️猫抓泡椒肥牛:切到好多块好薄片,汁酱入味,虽然比较辣,但入口好刺激☘️猫抓洋葱牛小粒:牛味极浓,入口爆脂爆汁☘️猫抓烤茄子:烤到整条茄子都好软熟晒,上面有大量辣椒粉同孜然味~ 好正☘️猫草茶:其实系芦荟椰果冻饮,够冻又唔太甜,非常解渴☘️猫抓焦糖布丁:好得意嘅猫抓形布丁☘️黑喵雪花冰:牛奶冰上面布满Oreo,仲有个芝麻味布丁。而入面仲有好多红豆、椰果等等配料

猫抓全明星拼盘

猫抓泡椒肥牛

☘️猫抓洋葱牛小粒:牛味极浓,入口爆脂爆汁
猫抓洋葱牛小粒

猫抓烤茄子

☘️猫草茶:其实系芦荟椰果冻饮,够冻又唔太甜,非常解渴
猫草茶

☘️猫抓焦糖布丁:好得意嘅猫抓形布丁