今日带小朋友经过K11试咗呢度款焦糖脆脆爆谷!我个仔食完之后讲咗几次叫我再买。每粒爆谷都被香甜嘅焦糖糖浆包住,食落去就系一种好浓郁甜美嘅口感。当你一口咬落去,先系𠮶股香甜嘅焦糖味,然后就系脆脆嘅口感,令人停唔住,真系一口接一口。呢个焦糖脆脆爆谷真系太上瘾啦!每一口都令人忍唔住想再食多啲。佢嘅味道真系好上瘾,又要讲多次呢个字眼因为真系太好食。每粒爆谷都甜度刚刚好,唔会太甜腻,但又足够令你感受到𠮶份满足感。我保证,一试咗呢个焦糖脆脆爆谷,你就会爱上佢。无论系喺戏院睇戏定系喺屋企睇电视剧,呢款甜品绝对系你嘅首选。所以,如果你想要一个令味觉大爆发嘅甜品,绝对唔可以错过呢个焦糖脆脆爆谷!

2024-03-07