2021-09-14 822 浏览
▪️ Doughnuts 💲60/3Nutella + Matcha + Condensed Milk & Peanut Butter 想试呢种卖相好似莎翁咁既冬甩好耐,bookmark左有好几间🤭虽则呢间唔算系最出名,但都有一共六种口味😎即叫即炸既关系,就算得我一个客都等左十分钟左右🙈不过攞上手就真系热辣辣,食落都颇为松软,外层系满满既糖粉,入面涨卜卜好多酱劲爆馅,睇相应该都感受到𠮶种澎拜感😍榛子朱古力既配搭实在系太classic,好难会唔好食🍫抹茶系采用宇治抹茶,甘甘地唔会太甜🍵而奶酱既炼奶同花生酱比例一比一够平均,会有少少中西合璧既感觉,确实几有惊喜😚整体大满足,已经想再encore,仲想试埋佢既pizza🍕🔎 整体评分(8/10)
▪️ Doughnuts 💲60/3

Doughnuts

🔎 整体评分(8/10)