2025-01-02 0 浏览
近排旺中真系有好多新既食店🎏新开既依间饭团君🍙饭团主要系用紫米,而配料多数都包含肉松、腌萝卜、青瓜丝、油条脆脆😋感觉有d似粢饭,但又冇粢饭咁滞,而且用紫米健康好多架😍黑椒鸡扒 $38每个饭团都即叫即做,喺透明橱窗望到厨师整个制作过程!落配料真系1 d都唔市侩架😜😜配料十足塞爆成个饭团☺️☺️最后仲会细心将饭团切一半方便食💛鸡扒腌得好入味啊🥰黑椒汁好浓郁💕非常满足!麻辣肉碎 $38店员话唔够肉碎,所以加左条香肠俾我!依方面要比赞啦👍🏻真系好老实啊!麻辣肉碎属微微辣所以唔食得辣既人士都可以放心选购!成个感觉好惹味!已经够晒饱啦😌奶盖Oreo豆乳 (买饭团加$18就有啦)估唔到好好饮㖞!😱似系被饭团耽误左既豆乳店🤣唔会太甜,仲有d Oreo碎可以咬下! 豆乳质地浓稠!正👍🏻奶盖开心果豆乳(买饭团加$18就有啦)依家热潮兴开心果,又点可以唔试吓开心果豆乳🫢淡淡开心果味无抢去豆乳香味,好似坚果豆奶咁!依支我都好钟意❤️

黑椒鸡扒 $38

麻辣肉碎 $38

奶盖Oreo豆乳 (买饭团加$18就有啦)

奶盖开心果豆乳(买饭团加$18就有啦)