2019-09-02
巧手磨米肠$13肠粉呢家野我就超级有心得既, 肠粉最重要粉皮最紧要薄得黎分明, 而且要够滑,粉浆要有米香味,如果唔系就唔算系一碟好肠粉。 巧手制作既巧手磨米肠几乎有哂以上既必要条件, 薄得透光之余,仲一片片的非常分明, 食起黎份外过瘾! 够哂米香既粉浆,加埋酱油一齐食,十分滋味, 真系食得好开心呢!日式牛肉肉夹馍$19日式牛肉好多时大家都只会谂起 吉吉家, 但真系估唔到巧手制作既日式牛肉做得咁好, 牛肉比较厚切, 虽然连汁煮但反而又无柴皮硬掘掘既感觉。用好似白馒头一样既包夹著牛肉, 部分汁料索左入包入边, 十分惹味, 令人想大啖大啖咁食左佢。 有埋洋葱夹系入边, 爽口得黎带少少甜甜地, 真系比吉吉家煮得更好食。 痴线, 边有咁好食既夹馍?!巧手制作是一间必要推荐的食店, 非常高性价比呢!
日式牛肉肉夹馍$19