其实好耐之前已经听闻呢间台湾小店嘅芋泥吐司几出名,又打卡able🤤 就山长水远咁过咗去试食了🤪(荃湾𠮶间好似上两个月已经结业,想识嘅可以去红磡!但系佢哋净系做外卖所以大家留意返啦😐)🍠 芋见紫薯($45)未食之前已经俾个卖相吸引咗🤤 芋泥加紫薯呢个combo唔洗试都知一定唔会难食得去边🤣 芋泥幼滑绵密,紫薯亦有淡淡嘅甜香味,夹喺用牛油🧈烘过嘅吐司中间🍞,食落去层次分明,满满嘅馅料几有满足感😛 不过吐司边偏硬同干,所以小妹直接放弃咬走佢😅 另外建议可以两个人share嚟食,因为都几大份同埋食吓食吓会开始觉得有啲厌😂🍱 自选便当套餐($52)(鲁肉饭🍚 + 三层五花焢肉🍖 + 虾卷🍤) 有两个主食,四个𩠌同埋四个小食可以拣,所以大家可以按照自己嘅喜好选择想食嘅配搭😃 鲁肉饭正常,份量都算合理,不过不失;五花肉好在唔系太肥,而虾卷都系中规中矩,整体来讲比起其他台湾小店嘅话算系中间偏下🤣 放lunch快食都可以系如果话想回味台湾嘢食嘅味道就不了😅推介指数:🐘🐘🐘你妳 You You 🍠 芋见紫薯 $45🍱 自选便当 (鲁肉饭 + 三层五花焢肉 + 虾卷) $52

🍠 芋见紫薯($45)

🍱 自选便当套餐($52)
(鲁肉饭🍚 + 三层五花焢肉🍖 + 虾卷🍤)

推介指数:🐘🐘🐘

你妳 You You