2022-11-14 41 浏览
一直都好想试HAND3AG爆馅铁板三文治,就系呢个星期六去咗观塘分店试试先,爆馅三文治款式极多,仲有特式小食,又有自选沙律,法式吐司...可以满足几个胃呀!🥪虾兵蟹将铁板三文治 $68呢款三文治馅料有酥脆软壳蟹、吉列手打虾饼、青木瓜沙律、脆生菜等等,配泰式酸辣蛋黄酱。口感极丰富,软壳蟹炸得好香脆,手打虾饼好弹牙,同时又带点清新青木瓜沙律,推介必食呢款三文治👍🏻😋🥪咕噜咕噜脆鸡铁板三文治 $62呢款咕噜脆鸡好有惊喜,有Buttermilk炸鸡块、烧菠萝、熔岩芝士、烤蕃茄、脆生菜等等,配他他酱。咕噜脆鸡肉劲嫩滑,味道酸酸甜甜,好开胃,呢款都非常值得试试吖🥗自选沙律 (4款配料) $581/沙律可以拣4或5款配料, 超过20款配料可供选择,花多眼乱🤩2/菜底可选罗马生菜或混合生菜3/ 酱汁有六款,拣咗日本柚子醋我地就拣了自家制烤鸡肉,车厘茄及蜜柑配混合生菜,份量可足够2人分享,大推蜜柑呢款配料,劲甜又爽口😋其他配料都好鲜

🥪虾兵蟹将铁板三文治 $68

🥪咕噜咕噜脆鸡铁板三文治 $62