我哋拣咗午市嘅放题啦 非常失望 熟食做得唔错嘅 最好食系炸物 好食归好食 但系一来就比一大盘我地 跟住我地点一个紫菜饭 佢比左两碗 第一次硬食左 第二次我地出声话 冇点到肉 佢就比左一大碟肉我地 我地同佢讲冇点到 店员坚持话有点到 之后我地就心谂算啦 但过左几分钟店员冇啦啦又行过来 粒声唔出 拎走我地碟肉 比隔离枱 完全唔知咩事 好彩冇食到姐冇服务就算啦 都唔介意啦 最过份系个炉 炉细都算啦 仲要系坏嘅一开波个个炉系完全冇火 之后佢换左一次 就系劲大火 又调较唔到 火势劲猛  未见过咁劲火力 基本上 放肉入去整快㶶 或者痴底   旧旧肉都系黑蚊蚊既成餐韩烧都冇食到咩 几多肉都冇用 都烧唔到 最后都系食下熟食 算数  下次都唔会呢食呢间野 真系好伏下 旺角好多烧肉店 真系大把选择

2022-06-17