2013-09-30
Happy Friday约左朋友黎食西餐, 我地order左几个一齐share食:16安士Prime Rib Steak,$248,肉大肥厚份量十足,所以个价钱都ok,入口软淋,但肉味淡左少少。Side dish可以选择薯条/焗薯/甜蕃薯任选二,朋友猛话之前食过甜蕃薯好好味,咁我们就拣左两个,点知道一上台,一个分开两个就当系两个既?同埋点解甜蕃薯唔甜既? 朋友都话佢D甜蕃薯唔同哂㖞,唔系以前果只喇,而家个只又干又难食呀。1磅蟹脚,$248同样地可以任选两个side dish, 要左一个焗薯同一个甜蕃薯,焗薯就OK几好,甜蕃薯就唔好再讲啦!1磅蟹脚有6只左右,我地每人都分到两条啦,蟹脚系热热地唔系冻架,都几鲜嫩丫,仲有果个好似牛油味既汁好好味呀。Chicken Wings,$68这个价钱有咁多只非常抵啦,外皮炸得脆脆地,加上本身加左啲BBQ酱,再有随碟附上既沙律酱,甜酸咸辣味都有, 好好味道!
16安士Prime Rib Steak,$248,
Side dish可以选择薯条/焗薯/甜蕃薯任选二,朋友猛话之前食过甜蕃薯好好味,咁我们就拣左两个,点知道一上台,一个分开两个就当系两个既?同埋点解甜蕃薯唔甜既? 朋友都话佢D甜蕃薯唔同哂㖞,唔系以前果只喇,而家个只又干又难食呀。 1磅蟹脚,$248
1磅蟹脚有6只左右,我地每人都分到两条啦,蟹脚系热热地唔系冻架,都几鲜嫩丫,仲有果个好似牛油味既汁好好味呀。 Chicken Wings,$68