2016-07-20 284 浏览
屁桃君啊!粉红屁桃君边左野食任你鱼肉啊!今日紧系趁热打铁约朋友黎点心代表试下啦~其实我觉得全日最好食就系尼个粉屁桃青介鲜虾汉堡($59)啦粉红色面包,入面虾饼几鲜几juice,厚切番茄好清新,同埋配埋厚薯条,真系估唔到系点心铺都食到Burger。丑比头流心包就系我朋友既最爱啦,点心上到黎真系热啦啦,屁桃个样好似蒸完桑拿甘舒服,不过好快就卑朋友分尸左,入面真系超级流心,轻轻一撕乳白色几内陷就流出黎,都几重椰汁同奶味,影相又得意味道又几唔错,值得一试!个菠萝饭估唔到又几好食wor,粒粒饭同鲜虾肉粒加埋酸甜菠萝,好味道啊!夏天紧系要饮返个西瓜汁啦,同出面个D一杯杯沟水西瓜汁唔同,原个西瓜上都系第一次见,西瓜汁清甜解暑,真系同尼餐饭perfect match!今餐真系几满意,真系好好睇又OK好食,不过如果要黎真系要预D时间排下队,店铺无论系食物定系装修到服务都好有要求,值得三五知己一齐黎啦!
屁桃君啊!
粉红屁桃君边左野食任你鱼肉啊!
今日紧系趁热打铁约朋友黎点心代表试下啦~
其实我觉得全日最好食就系尼个粉屁桃青介鲜虾汉堡($59)啦
流沙包
丑比头流心包就系我朋友既最爱啦,
菠萝饭
西瓜汁
夏天紧系要饮返个西瓜汁啦,
同出面个D一杯杯沟水西瓜汁唔同,
原个西瓜上都系第一次见,
西瓜汁清甜解暑,真系同尼餐饭perfect match!
今餐真系几满意,
流沙包