2023-06-21 157 浏览
父亲节book 左食中午放题$228+1 每位我哋食头一轮落单后,啲野食都要15-20分钟先黎,点左刺身、熟食、寿司等等。等候期间,我哋岀左去沙律吧夹野食,熟食有炸薯角、炸薯条、炸朱古力波波球、炒菜等,前菜当中有无限蟹籽供应,系其他放题店少见。食左一轮熟食同寿司,啲刺身先到,我哋食A餐(最平个set),餐牌上可以点既刺身都点哂,当中甜虾好唔新鲜,卖相已经唔得,食左一只系臭既,另外剑鱼腩食落口好似像根咁,其余刺身都正常,特别一提三文鱼几新鲜。之后有点羊架、烧菠萝、海鲜泡饭、烧鸡翼、牛肉乌冬、炒辣螺、烧秋刀鱼、烧馒鱼等等。食后感系,熟食好味过寿司刺身😂店内都有甜品区,不过我哋食到好饱无拎到,但有点雪糕,有movenpick 同 haagen dazs 拣。
父亲节book 左食中午放题$228+1 每位

食后感系,熟食好味过寿司刺身😂

刺身拼盘
2023-06-18