2024-07-12 131 浏览
因为爸爸生日,去咗La Famille买蛋糕,见到佢哋个10周年野莓礼盒双层戚风小蛋糕,好靓呀😍 即刻心心眼😆 但爸爸又钟意食咖啡味,所以就决定买几个细蛋糕,咁就大家都可以食到自己钟意嘅口味啦🫶🏻 我拣𠮶几款都系新品黎嫁😆😆😆虽然系细蛋糕,但佢哋嘅服务好好,只要加$20就可以有手写嘅生日牌👍🏻 如果两至三个人食真系好推介❤️野莓礼盒双层戚风小蛋糕🫐真系好靓,双层设计就好似一个小礼物盒咁🥰 再加埋梦幻般嘅紫罗兰色,少女心爆发❤️ 钟意野莓乳酪慕丝酸酸甜甜嘅味道🫶🏻宇治抹茶椰香味戚风小蛋糕🥥平时我好钟意抹茶嘅口味,呢一款抹茶味香浓,仲带淡淡嘅椰子香味,味道都几balance🫶🏻意式芝士味戚风小蛋糕☕️我本身就唔食咖啡嘅但爸爸佢哋话食落个cream好滑,咖啡味都好浓郁❤️走个时仲见到佢哋而家做紧10周年优惠,7至12月,每个月都有大抽奖😍 只要喺门市预订或者买一个戚风大蛋糕,就可以有一个10周年礼盒,里便有抽奖奖券同埋小蛋糕换领券同埋小熊造型毛巾❤️ 好正咁呀🫶🏻 下次再生日我都要订个大蛋糕先得😆

野莓礼盒双层戚风小蛋糕🫐

宇治抹茶椰香味戚风小蛋糕🥥