2020-03-10
成日听朋友讲话呢间面皇既牛肉面几好食,其实我唔食牛既,啲牛几好食都唔系好关我事啦!🤣🤣🤣 因为成日听到佢话牛肉面好食,我以为佢系专食牛嘅🐂🐂,不过原来佢既手工面先系重点!误会大了!🤣🤣🤣今日行过,同妈咪入咗嚟试下,店面设计都好得意,人唔多有枱唔使等!yeah~✌🏻✌🏻 打开餐牌睇睇。。牛,牛,牛,辣,辣,辣。。死啦!我唔食㗎㖞,好在佢个汤底可以㨂下,仲有少少非牛类既食物!所以今次我地拣左秘 制猪软骨清汤粗面,仲有一个睇落好colorful 既三丝凉面(幼面)....呢度好得意,佢有汤底拣之外,仲有面拣,所以我地一粗一幼面试下。🤣🤣✌🏻✌🏻先来个猪软骨粗面,个汤底好清,系鸡汤底,但又带有啲胡椒味,所以有少少辣,面身好爽,猪软骨好林好入昧,不过清左少少。😊至于个三丝凉面,好好食啰,青瓜,红萝卜丝仲有牙菜丝,全部都好爽口,仲有个幼面同个凉面芝麻酱汁好夹,好爽口又弹牙!我钟意食佢个幼面多过粗面啰!👍🏻👍🏻好食!😊😊😊话说呢度啲面都唔平,而且加上疫情下,我估唔到我入去到食完呢个咁短既时间下,竟然会坐到Full House, 仲要有人等位!😱😱😱好夸张啰!我奇实觉得几好食,不过如果要排嘅话,我又未
话说呢度啲面都唔平,而且加上疫情下,我估唔到我入去到食完呢个咁短既时间下,竟然会坐到Full House, 仲要有人等位!😱😱😱好夸张啰!我奇实觉得几好食,不过如果要排嘅话,我又未必会食啦!(懒人代表mode)🤣🤣🤣🤣