2021-10-26 268 浏览
食过Go Go Mall 好几间小店,唔知点解一路都留意唔到醉滋味,今日一心想试新嘢先终于轮到佢,我只能话我走漏眼👀,原来佢都几好味,原来食过一次系会想翻兜🥢想食肉肉肉襟饱啲,所以叫左个「醉醉套餐」,有一份慢煮醉鸡卷、1碗米粉、4粒椒盐炸烧卖,同一罐汽水个醉鸡卷真系做到爽嫩,调味出色,够酒香同入味,而又唔会过咗笼而搞到味道变呛变苦,估计系浸嘅时间都掌握得好,抵赞!👍🏻碗米粉嘅汤底落重调味,唔肯定系落咗美X定用咗浓X宝,即系味精汤😅,只系就引到你系咁食啰,好味嘅嘢,真系唔系下下健康嘅😅炸烧卖对我嚟讲可有可无啦,普通来货烧卖炸好再洒上椒盐粉。如果唔想食烧卖又唔一定饮嘢,其实可以净叫醉鸡卷,再加$10配碗米粉嘅,相信都够食

2021-10-19
  • 慢煮醉鸡卷