招聘中
最高可达 $20,800
最高可达 $17,800
最高可达 $17,800
月薪
更多好工 (10)
今日我去咗丸龟制面,行到食到,临头才拣定心水。先讲讲莲藕天妇罗,新鲜炸出嚟嘅脆口感觉,简直系震撼我嘅味蕾,爽脆得嚟又吸满咗天妇罗嘅香味,一啖咬落去,仲有啲蒜香嘅后劲,真系好有惊喜😮。其实每次去丸龟,我都系点热乌冬,因为𠮶阵汤头香浓,乌冬Q弹,今次都唔例外,豉油汤底,暖笠笠嘅就啱晒天气凉时嘅心情。加咗胡麻鸡柳做side dish,唔错,肉质鲜嫩,简直系咁滑,炸得啱啱好,唔会过于油腻。再同埋个番薯天妇罗配埋,呢个经典配搭,无人能挡!甜甜嘅番薯,轻轻炸过,金黄色泽喺口里绽开,𠮶种香甜味道溢满口腔,实在系正!每样食物都保持住应有嘅味道,并且卖相吸引,比起其他连锁日式餐厅,嚟丸龟制面喺食物质素上真系有保证。大家下次想轻松食个正宗日式乌冬,又或者想试下新口味嘅天妇罗,记得可以嚟呢度一试,真系值得推介,开心食到满足😊✨!