2021-02-15
大年初四,真系开年!冇堂食唯有叫外卖🥡 送到黎冇左半只鸭壳。大家都知北京楼嘅片皮鸭真系得层皮,以往无论堂食定外卖下午茶都必定比返个壳你。一来我欣赏佢哋唔浪费,二嚟你会知自己𠮶几片鸭真嘅用左半只。(唔系半只两个客人分)Foodpanda个CS好冇礼貌表示餐厅回覆不嬲都唔会畀壳我哋,餐点冇错。咁之前帮衬𠮶8次我点解有壳嘅??咁既然突然冇左,咁点解唔更新食物相片同落返个注脚写而家冇壳?(商品说明条例/ 食物形容重量与收到嘅实物不符)如果Foodpanda真系有帮我打去餐厅的话,重话可以帮我驳去法律部... 咁我同海关讲应该讲北京楼定讲Foodpanda答覆系欺骗咗我? 边个啱边个错? 我净系知我只系礼貌问一吓,点解会得到个咁冇家教咁冇礼貌咁唔合理唔合逻辑嘅答覆?系北京楼偷工减料定有人送漏餐但话帮我确认左餐厅🍴不嬲件货系咁? 🤷🏻🤷🏻🤷🏻🤷🏻🤷🏻 我作为一个小小被口吻讲到贪佢个壳嘅客人又点会知呢?新年好快乐咯真系
冇堂食唯有叫外卖🥡 送到黎冇左半只鸭壳。
新年好快乐咯真系