2020-02-28
之前有一次亲戚聚餐,六个人,大家都系钟意食辣嘅,所以就去咗大角咀呢间都几出名,有得食片皮鸭,同埋其他凉拌小菜嘅铺头,试试佢👣食完之后发现其实样样都几好味,唯有重点讲下三样特别钟意食嘅🕶北京填鸭(一只)🦆:开头以为一只片皮鸭就系一碟,点知佢上到黎嘅时候,一只片皮鸭足足系切到两碟咁多嘅份量!🤩佢个皮好脆,油脂香好够,重点系佢𠮶个甜面鼓酱同埋配料好足,你会觉得食咗系无憾嘅😭鸡丝粉皮🐓:不嬲鸡丝粉皮更麻酱就系冇得输嘅组合,佢个粉皮做得好清爽,鸡丝都好嫩滑,系好好嘅开胃菜,好似食几多都唔会觉得好济🙆🏻♀️口水鸡🐣:除咗佢比既鸡件系好多肉之外,佢个酱汁好有魅力,𠮶种辣带有少少麻,但唔会呛喉,我哋用晒佢啲汁黎捞饭就知道系几好味🤳-呢度嘅姐姐,会好快咁催促你快啲落单,所以最好等位嘅期间就谂定叫咩𩠌啦🙊-其他啲嘢食就俾大家睇吓相:
其他啲嘢食就俾大家睇吓相: