2021-08-06
一早订咗枱,去到侍应话佢哋全间餐厅做咗C区,一定要用安心出行,但系订枱嘅时候又冇提过,到我上到2楼发现另一边明明写住B区🙄入座,我见到比我地张枱其中一张凳湿晒,我就问侍应系唔系滴水,佢好直接答我「系」🙄既然𠮶个位滴水,又唔够位的话,点解唔摆张二人枱,硬要摆张四人枱喺度呢?个场又唔爆🤷🏻♀️咁我话唯有坐另一张细张啲嘅枱,佢面有难色🙄咁大间餐厅,收中上价钱,天花滴水,就谂唔到个解决方法?叫咗一只片皮鸭,上到嚟嘅份量应该系其他餐厅嘅半只份量,算,到差唔多食完,我同侍应讲想攞返个鸭壳走,佢答我「我问吓厨房掉咗未先」我😦😦😦😦😦😦😦😦😦跟住佢话我哋落order嘅时候冇讲厨房有可能会掉,我话但系你哋同事冇同我讲过你哋会咁做,过咗一阵佢就攞咗只仲暖嘅鸭壳过嚟,但只鸭嘅其他皮同埋肉好明显已经拆走晒😵劲,个客叫一只片皮鸭,厨房自己要咗半只🤔$20一位茶钱,不过茶壶又冇个蜡烛warm住,比较快冻
咁我话唯有坐另一张细张啲嘅枱,佢面有难色🙄
咁大间餐厅,收中上价钱,天花滴水,就谂唔到个解决方法?
😵劲,个客叫一只片皮鸭,厨房自己要咗半只🤔
$20一位茶钱,不过茶壶又冇个蜡烛warm住,比较快冻