2022-01-28 739 浏览
百好名宴我好仲意片皮鸭, 所以都加入左片皮鸭关注组. 前几日见到有人系关注组介绍百好名宴好平超抵食,评价十分高.我当然要黎朝圣下.一坐低, 就见唔少人都叫左片皮鸭同长腿蟹, 相信口碑都唔错.但因为我地得三个人食.今次只系叫左片皮鸭同埋一个套餐.片皮鸭只系$78/只, 你同我都无眼花, 真系$78!!!份量都唔少,够3-4人食.片皮鸭都有油香味而且带有鸭肉, 每片大小都刚好.配料(如青瓜)都可以另外再追加.片刚上时都热,软,但食到大概第三块就开始干,非常影响口感.套餐$238, 有一条海班加一只波士顿龙虾伊面. 好抵食.海班好大条,而且食落都好新鲜.豉油会系你面前上, 保证热辣辣.波士顿龙虾伊面龙虾份量就比较少, 而且无咩肉.但伊面好好食, 够冧入晒汁.整体来讲, 百好既片皮鸭CP 值超高,无介绍错.必食!!!!佢地既海鲜都好抵食,大份又平仲要够新鲜.依间我都叩左唔少朋友仔食, 佢地都大赞. 我都一定会再帮衬,下次可以试下佢个长腿蟹!
百好名宴

片刚上时都热,软,但食到大概第三块就开始干,非常影响口感.

套餐$238, 有一条海班加一只波士顿龙虾伊面. 好抵食.