2022-07-10 2947 浏览
得闲系附近行开街想试下片皮鸭,上网见呢间comment唔差,又就脚,所以book左试下,点知中伏。本新已经先打去问定驶唔驶预订左先,听电话个姐姐态度已经麻麻,好唔耐烦咁,不过费事烦再谂,所以照订。我地叫左个片皮鸭268+姜葱爆炒鸭件两食78,可能因为已经预订左,所以片皮鸭上得好快,但唔系热辣辣,只可以话仲暖。但鸭肉偏鞋,而且鸭唔知有冇腌到,感觉冇咩底味,要全靠个酱先有味。呢个都算,仲要都几un下,有好几次都咬唔开。食到呢度已经几失望,谂住等埋个炒鸭件睇下会唔会好d, 结果等左半粒钟都未等到,明明场内空位颇多,唔系好多人食野,而且有店员同熟客系度吹水。食片皮鸭塞到饱哂本新谷鬼气想叫经理未有炒鸭件既话索性取消,但阿妈想试埋,唯有叫经理催单,经理态度都麻麻地咁话跟下啦。但比我妈见到佢行去督电脑,疑似岩岩先落单。最后终于等到个炒鸭件,肉仍然都系un, 同埋冇咩味,我妈话去烧味舖买既都仲好食过佢多多声。最后真系无心机再食落去,叫姐姐比个外卖盒同袋拎番去,都系等劲耐先有。总结唔好食又受气,唔会再黎第二次。
片皮鸭