2021-11-23
#fridayla_tungchung 上次讲到去左东涌天际万豪酒店劲di劲有旅行feel既staycation😍因为有成$1600既消费额所以晚餐我地去左万豪中菜厅用埋剩下既消费额😎😎个夜景都好得ga🌃必食既系片皮鸭师傅会系你面前慢慢片比大家打卡🤣个皮烧得超香脆😳d鸭油真系不得了而且份量好大超级满足🥰🥰除此之外 我地仲试左招牌菜式赏心虾球🦐只虾真系超大超爽超弹😍系极度巨型既虎虾🦐酱汁系豆瓣酱做base然后用喼汁砂糖煮成甜甜地劲送饭虽然都好食 不过味道就比较普通家常无咩惊艳既感觉如果唔用消费额用Eatigo 订位有d时段仲低至半价优惠!Openrice订都有七五折听讲呢到既点心都唔错有机会黎试下呢到既点心放题先😍◤ 万豪中菜厅 ◥ ⠀⠀ 🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🗺∶赤𫚭角香港国际机场航天城东路1号香港天际万豪酒店M楼🍟Food:🔥🔥🔥🔥🎆Mood:🔥🔥🔥🔥💰痛快度:🔥🔥🔥🤡趣味度:🔥🔥🔥🔥🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹#hkig #hkigfood #hk #hkfood #hk852 #hkgirl #hkgirls #hkboy #hkcouple #hkfoodie #fo
上次讲到去左东涌天际万豪酒店
甜甜地劲送饭
虽然都好食 不过味道就比较普通家常
无咩惊艳既感觉
如果唔用消费额
用Eatigo 订位有d时段仲低至半价优惠!
Openrice订都有七五折
🎆Mood:🔥🔥🔥🔥
💰痛快度:🔥🔥🔥
🤡趣味度:🔥🔥🔥🔥
🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
#hkig #hkigfood #hk #hkfood #hk852 #hkgirl #hkgirls #hkboy #hkcouple #hkfoodie #foodporn #foodie #like #likesforlikes #tea #afternoontea #hkrestaurant #东涌美食 #东涌 #片皮鸭 #片皮鸭关注组 #香港美食 #香港必食 #skycitymarriott #东涌好去处 #staycation #staycationhk #中菜