2022-07-05
荃湾依间好有特色既牛仔元素Cafe🤍无论门口定店舖入面 都系精心既布置 劲有心思啊~而且入面有个熊仔店员 超得意好岩打卡🤭安格斯特级肉眼配秘制芥末酱🥩好大块啊 三至四成熟 食落口唔会靭 同埋非常juicy 🤤做到外脆内软!跟餐系有埋薯条🍟系粗薯 好脆口黄金蟹肉意大利饭🍽唔好睇小个份量 食极都有🤭黄金蟹肉非常鲜甜 而且意大利饭做得好creamy 加上咸蛋粒好有层次 超过夹✨甜品黎啦细佬先做选择我两个都要🧇朱古力华夫饼配焦糖香蕉+鲜奶油+movenpick朱古力雪糕+ 朱古力酱🍫窝夫上枱岩岩好 新鲜食劲脆加埋雪糕一热一冻 好正🤭不过唔会太甜 香蕉上面铺满焦糖 又甜又脆鲜奶油忌廉芝士夹层配Lotus 饼碎加movenpick 特浓咖啡朱古力+焦糖酱Lotus饼真系好好食啊 呜啊🥹同埋鸡蛋仔配咖啡雪糕 一定一定一定系绝配 爱上了😋简单既配搭但系做到出色既味道🤤芒果香蕉沙冰🍹好特别第一次饮🤣芒果味同香蕉味好分明 好fresh值得一试🤍
而且入面有个熊仔店员 超得意好岩打卡🤭
安格斯特级肉眼配秘制芥末酱🥩