2022-11-11
吉列牛(冇饭)要$118,要饭就要加多$38。最好有人斋食吉列牛啦,$156就$156啦,扮晒野。加多廿蚊有金鱼汤,写到咁特别,我紧系要试吓啦,一饮一食......系虾饺呀!!!!!!系D皮好鬼难食嘅虾饺呀!!!!!! 叫乜金鱼汤,叫水鱼汤好过啦。D汤居然系胡椒汤味......放多D胡椒粉去掩饰你D淡而无味嘅汤???最后饮唔落,汤系蛋睇上去半熟,其实起码7成熟,系不能送饭嘅熟度,建议厨师再调节吓个时间。沙津菜冇麻酱,失败。(又或者我冇睇倒枱面有?)不过细心嘅大家都睇倒我冇批评D肉同埋饭,除左D肉部分有D筋,饭量有D细之外,其实真系算唔错。D肉都叫有D肉味,饭素都几有味。PS 虽则餐牌建议吉列牛各边煎十几秒就ok,本人亲测,熟D系会好味D,有多D肉味,建议起码每边20秒起跳。
沙津菜冇麻酱,失败。(又或者我冇睇倒枱面有?)