呢间汉堡店比较隔涉,喺葵涌光辉围附近,最近的地铁站系葵兴/葵芳。但系平时我都有去开和宜合道运动场,平时巴士成日经过,今次终于有机会一试神店🤣🤣𠮶晚8:30先去到,唔使攞飞可以即刻入座,见到Menu选择都好多,猪牛羊汉堡都有。始终试burger餐厅,牛堡最能试到功力🧐食物来到时,满心欢喜,睇落都几靓仔,面包仲胀卜卜,似好新鲜。但系食落,就发现牛汉堡扒非常普通,谈不上好食,不单止如网民所说没有牛味,块汉堡扒仲要好松散、好稀泥。平心而论,麦当劳嘅安格斯牛堡 shake shack 比佢更好味10倍。可赞的是,蕃茄唐生菜好新鲜,索索声,整个包感觉是清新的。虽然价钱系抵,但系真系一般般🙃不过孜然羊堡听落几特别,睇吓有冇机会试吓,不过预期肉质应该差不多。