牛大人不嬲出名系过江龙,高质嘅台湾火锅汤底连埋特色嘅台湾空运材料,每次去食都好满足,于是今次带咗朋友放工又嚟食😁今次叫咗个极尚和牛吃到饱套餐,肉类选择简直多到满泻,个人最钟意食佢个S R F黑牛,牛味重得来,而且唔会太多油脂,安格斯牛小排都好出色,雪花分明超正🤤汤底就叫咗个唔辣嘅系个酸菜白肉锅,咸咸酸酸,好醒胃,未食之前饮咗两啖汤超正😋不得不赞佢汤底都好足了,猪肉、酸菜、蔬菜等等都好足,而且劲入味😍仲有个澳洲和牛牛丸简直有惊喜,牛味劲重,而且超级Juicy好弹牙😋我哋叫咗水莲、沙白、鱼香皮蛋豆腐,都超级好食,水莲喺台湾嘅蔬菜,好爽脆食落好有口感🌟另外仲encore咗两三转鸭血, Q弹软滑,口感一流😎另外仲攞咗包乌冬煮,超级入味🤩饮品方面,叫咗佢新出嘅鸭屎香柠檬茶、仲有蜜桃HOEGAARDEN白啤酒,一入口蜜桃香大爆发,啱晒唔钟意太苦啤酒嘅人,中和返 🧡而且出边嘅茶类饮品同普通饮品选择都花多眼乱,有齐啲蜜桃乌龙、洛神花茶,应有尽有😍雪糕方面仲有Dreyers雪糕任食简直系大满足😘观塘呢间分店空间非常之大,座位都几阔落,而且上菜速度好快,超级欣赏😙得闲想食打边炉一定会拣佢🤩

2024-08-01