2023-11-22
Intro: 牛大人喺近年喺香港开长,佢地主打台式火锅,喺假日就拣左90分钟嘅午市任食火锅,出面仲有自助bar嘅选择,不过就觉得一锅堂比牛大人更好~___________________🍽 90分钟午餐吃到饱-特级安格斯吃到饱💰 188加一 ⭐️7/10✍🏻 呢个套餐系中价位,比最平嘅套餐多咗安格斯牛版腱、卤大肠、卤牛肚、猪五花(+30)✍🏻 猪五花比猪梅肉片滑好多,猪梅肉较实,肥肉较少,猪五花肉较弹牙,冇咩唔好嘅苏味;✍🏻 汤底就拣左养生浓汤锅,实系唔会太油腻,汤式偏淡较健康;✍🏻 呢到手机落单中嘅熟食种类多,特别嘅有夜市香肠、脆薯、皮蛋豆腐同盐酥鸡;✍🏻 呢到嘅自助区主要都系丸类,菜类同面区,唔算太特别;✍🏻 甜品吧只得两条雪条同牛大人出品嘅香芋雪糕,香芋味浓,但只得呢个较吸引。___________________🏠 牛大人📍 尖沙咀加拿分道20号加拿芬广场2楼全层 ⭐️ 7/10___________________
🍽 90分钟午餐吃到饱-特级安格斯吃到饱
💰 188加一 ⭐️7/10
✍🏻 呢到嘅自助区主要都系丸类,菜类同面区,唔算太特别;
🏠 牛大人
📍 尖沙咀加拿分道20号加拿芬广场2楼全层