2024-07-28 665 浏览
好耐冇打边炉,今日夜晚嚟到将军澳又忍唔住去食😆都系叫返澳洲极上和牛set,觉得最抵食🙂‍↕️汤底平时食开麻辣锅,今次就试吓佢哋最经典嘅牛大人红烧牛骨锅,饮落系好香牛骨味,微辣味道浓郁🌶️呢个set系包所有肉任嗌,包括牛肉、鸡肉、猪肉,当中嘅牛肉有澳洲和牛M5牛肩卷、美国SRF黑牛、安格斯牛小排、封门柳等等,而我自己最钟意嘅就系安格斯牛小排同埋M5和牛,食落牛味浓郁软腍,入口即溶,真系几高质,另外每位仲附送澳洲M9和牛牛丸两粒~台式小食都有好多款,盐酥鸡、脆薯、鬼马油条等等,仲有水饺、蛋饺、墨鱼浆可以拣,自助区有多款酱料自己调制,另外仲有丸类、蔬菜同埋饮品,想食嘅几乎都有齐😋好钟意佢哋嘅台式小食,种类好多,食完好似系返咗台湾咁🤤最后当然唔少得甜品,近排佢哋嘅雪糕变咗任食,仲多咗Dryers唔同款嘅雪糕,推介开心果甜筒,另外当然仲有经典嘅Movenpick🍦我最后食咗三杯雪糕,食完真系非常满足🤰🏼