食完饭,行完街,差唔多9pm , 仲有一张消费Coupon 未用,家姐位小姐话要来食Godiva , 好呀,无所谓,反正家姐俾钱🤣🤣🤣过来排队,排到去后行,而且以极龟速既时间前行,只手掂到counter 经己系30mins 后😅😅😅家姐话佢新出左strawberry 味,问我食唔食,我话来Godiva 梗系食朱古力味啦。yo.....小姐就话要食Twist, 点知原来而家无晒Vanlila味,Twist 转左做strawberry + chocolate , 小姐黑面咁话要朱古力味啰咁,而明明一早话食朱古力嘅我,就大大声话,我食Twist...🤣🤣🤣🤣strawberry + chocolate 呢2个雪糕摆埋一齐,我只谂到牛奶公司既3色雪糕🤣🤣估唔到个strawberry 味,连味道都似3色雪糕。不过系软雪糕版。。🙄🙄🙄 朱古力都系浓味嘅。不过下次再出,真系唔好考试strawberry la。真系麻麻地㖞老友!🙄🙄