任食牛扒澳洲菜扒房酒吧 $258可享晚市100分钟free flow美国安格斯牛板腱扒 配菜及小食都系任食 仲送甜品 全日免加一收费唔食放题可以叫a la carte 油封鸭髀 羊膝 烧春鸡等main都好吸引 仲有唔少酒类选择🤤湾仔同西营盘都有分店 试左湾仔利东街隔离既新分店 有楼下吧枱 楼上亦有较安静既卡位 但空间唔算话好宽敞 同埋小店出菜需时要留意返✨️是日浓汤 $32系西兰花忌廉蘑菇汤 质感充满打碎既西兰花同磨菇配料 如果忌廉味再突出d就更加好✨️美国安格斯牛板腱扒 $138放题可以任食两件就回本🤣 叫左medium五成熟 黎到偏medium rare 食落几有牛肉味同微微焦香 正正常常 呢个部位食到筋位系预料之中 配上自家制gravy sauce蘑菇烧汁 粗薯条同沙律几满足✨️香草烤澳洲羊后膝 $248有惊喜既主菜😍 同样制作需时 先慢煮后烤 阵阵羊肉香唔会太膻 羊肉算嫩滑唔韧 羊皮同脂肪部分烤得特别香 香草烧汁几惹味 配上薄荷酱增添清爽感觉 忌廉薯蓉份量都算多 味道唔错✨️海鲜拼盘 $98新鲜热辣辣冇得输 吉列炸鱼手指 炸生蚝 炸鱿鱼圈 配啤酒一齐食~

✨️是日浓汤 $32

✨️美国安格斯牛板腱扒 $138