2022-01-19 109 浏览
早排见到有foodie去呢间装修成机舱既餐厅到打卡觉得好得意, 所以就约埋闺蜜们去食圣诞餐 我地仲特登book头等机舱位朝胜一下 (全间餐厅得2张枱系头等) Dinner约$1000/枱 minimum charge其实去到都现场同睇食评既环境都好有落差下😅现场环境会比较细同旧😅讲到食物,除了个头盘带子比较好之外,其他真的很一般,汤冇味,鹅肝炖蛋冇鹅肝味,法包疏风淋左,至于甜品,我系朱古力控都只系食左2啖,真心唔识欣赏不得不提个牛扒我要medium, 佢连medium Rare都说不上,眼睇佢直接系Rare,如medium rare我都会照食,但佢系Rare.....我真心食唔到,waiter黎到收碟时,见我成碟冇食到摆系到,都唔会问下,而系直接收走,其实成块牛红到咁已经好显眼,你话睇唔到我就唔太信😂服务就更加有趣俾左个类似happy hour drink list我地,但当我地想叫既时候,就同我地讲:"今日唔可以叫呢个drink list架" 咁你俾我睇做咩😅而另一server就问我地要唔要welcome drink, 仲冇啦啦好强调:「其实呢,一般客人唔问我地系唔会俾」但其实我

Dinner约$1000/枱 minimum charge

其实去到都现场同睇食评既环境都好有落差下😅
现场环境会比较细同旧😅

不得不提个牛扒

服务就更加有趣

但其实我地都唔知你有welcome drink又点会冇啦啦问呢亲?😂, 同埋你而家又问我要唔要?即系点呢?😂

一出门口就同朋友异口同声讲:「呢间真心可一不可再」

咁既价钱咁既服务
有更多更好选择