2017-08-20
星期日本来开开心心全家一齐去食早餐,简左依间谂住可以轻轻松松锯个扒,饮返杯咖啡。叫左四个牛扒餐,四杯咖啡,点知剩系上左一本咖啡,佢仲话比住一杯咖啡先。再等多阵,个服务员又过黎,吾系上埋个三杯咖啡而系话部咖啡机跪低左,要求我地转野饮。我地黎cafe,个个都系想系到叹咖啡嫁姐,不过跪低左都冇计,甘米转奶茶啰。又等左阵,啲牛扒餐逐一上黎。四块扒都硬到打得死人。切烂左几把胶刀叉,一啖都要咬成几分钟。牙都软晒先食到块扒。真系想问下佢地有冇铁刀叉或者碎肉机。份多士又系,浓到呢,吾知点形容。又硬又多油,虽然话系牛油多士姐,洗吾洗好似啲牛油吾洗钱甘。真系好失望,虽然依间系甜品出名,但系既然你出得牛扒餐,就吾该做好啲啦。真系系依间野到渡过左一个好差嘅早晨。