2019-04-13
经过见到火锅有半价优惠,又见到大大块西冷都好抵食,所以决定今晚晚餐就系度食!!餐厅环境吾算好大,但都坐得舒适既。餐牌就有呢几款👇🏻👇🏻最后我地点左。。。。16OZ既牛扒拼左3款小食:(沙律🥗,薯条🍟薯角)沙律就好细份同都好求其,所以吾好点。反而薯角有惊喜,餐厅加左小小辣辣既粉,薯角份量又多又好食!薯条都有一碟,全部热辣辣炸起!牛扒🐮较失望系因为用碟上,今次点左5成熟!牛扒我觉得煎到岩岩好,一切落去系好容易切开,吾un!食落口亦都吾un。只系无乜牛味,似系雪左好耐甘。食紧肉但吾觉得系牛扒啰豚肉火锅🍲火锅有龙虾丸,蟹柳,豆腐,冬菇,菜,几片豚肉,金茹。每样小小,再加个饭!配料吾算好特别,都系普通既材料,但份量都多,汤底清甜,几好饮,我都系用汤做泡饭食。豚肉片系普通无特别,就系肉啰,嘻嘻🤭套餐亦都跟雪糕🍦,有4款配搭。我拣左红豆。红豆甜甜地,煮得淋几好味。雪糕下面果旧系蕃薯饼,几好食,吾会甜够淋够香!但雪糕味道系好淡既呍呢拿味,沟左冰沙甘,吾系香浓果啲款,吾太好食。
餐厅环境吾算好大,但都坐得舒适既。
餐牌就有呢几款👇🏻👇🏻最后我地点左。。。。
16OZ既牛扒拼左3款小食:
(沙律🥗,薯条🍟薯角)
豚肉火锅🍲