2021-08-08 717 浏览
放工时段,每间餐厅都要等位,唯独哩间唔洗等,一问就入得,坐个位置唔太舒服, 张凳一挨后就成个会跣落去, 而且我哋个位系最近商场, 所以啲人行嚟行去都会望住我哋食嘢, 几乎行人一伸手就可以掂到我哋,所以个位唔系坐得咁舒服。食物方面落咗三样嘢食, 一样系牛扒, 一样系黑松露薯条, 另一样嗌咗个汉堡包。首先讲个牛扒, 牛扒都算系好有牛肉味, 因为之前试过其他餐厅啲牛扒系冇味嘅, 而且多真系五成熟,都几好。另外个黑松露薯条, 薯条非常之白色, 睇落去好似炸得唔熟咁, 因为我见隔离𠮶枱啲薯条系黄金色, 食落个感觉好似啱啱好熟咁, 个黑松露酱系好食嘅, 因为我哋未上薯条嘅时候闻到隔离枱个黑松露酱味好香。最后𠮶个汉堡包, 汉堡包肉扒 比较韧, 唔系好赵得开价钱虽然都算系中常比较贵, 但so far都ok嘅

最后𠮶个汉堡包, 汉堡包肉扒 比较韧, 唔系好赵得开

价钱虽然都算系中常比较贵, 但so far都ok嘅