2023-07-01
朋友话想食牛嘅打边边所以拣左主打以牛作为主角的古早味台式火锅抵食放题我见佢个「犇」咁得意,我又唔识读所以就上网查下点读啦原来读音系「Ban1 奔」呢个澳洲M9和牛套餐💲398 吃到饱 90分钟任你食 8款汤底任你拣,+$30仲可转做鸳鸯汤底而今次我就拣左美白凝肤牛乳锅同御膳麻辣锅汤底套餐👇🏻一开波先送神仙牛肉+东海海鲜盘海鲜盘有蚝、鲍鱼、扇贝、虾、蚬⭐️用QR code 点餐👇🏻👇🏻🍖✨肉类:澳洲M9和牛、美国极佳牛肩胛肉、澳洲特选牛肉、上选安格斯牛肉、美国牛板腱、牛胸爽、美国猪梅花、纽西兰羊肉卷、阿嬷烧酒鸡🦐✨海鲜类:海班片、鲷鱼片、海蚬、墨鱼滑、鱼青滑🇹🇼✨台湾美食:台湾鸭血、逢甲米血糕、厚切午餐肉、十三香卤三宝、老街蜂巢豆腐、百页豆腐、手工蛋饺、炸鱼皮、台式鱼饺、福建燕饺、响铃卷⭐️自助区域👇🏻👇🏻多款台湾地道熟食小食、不停期转款连卤肉饭都有呀🤤如果d米可以系珍珠米会好食好多自助蔬菜、丸物、麻吉烧、面面……超多野拣饮品:特式冷泡茶、多款无酒精饮品甜品:DIY芋圆仙草、雪糕、雪条可加$38 任饮台湾啤酒我钟意食佢嘅~澳洲M9和牛_油脂平均、入口即溶阿嬷烧酒鸡_鸡髀
所以拣左主打以牛作为主角的古早味台式火锅抵食放题
我见佢个「犇」咁得意,我又唔识读
所以就上网查下点读啦
原来读音系「Ban1 奔」
呢个澳洲M9和牛套餐
💲398 吃到饱
90分钟任你食
8款汤底任你拣,+$30仲可转做鸳鸯汤底
而今次我就拣左美白凝肤牛乳锅同御膳麻辣锅汤底
套餐👇🏻
一开波先送神仙牛肉+东海海鲜盘
海鲜盘有蚝、鲍鱼、扇贝、虾、蚬
⭐️用QR code 点餐👇🏻👇🏻
🦐✨海鲜类:海班片、鲷鱼片、海蚬、墨鱼滑、鱼青滑
⭐️自助区域👇🏻👇🏻
多款台湾地道熟食小食、不停期转款
连卤肉饭都有呀🤤如果d米可以系珍珠米会好食好多
自助蔬菜、丸物、麻吉烧、面面……超多野拣
饮品:特式冷泡茶、多款无酒精饮品
甜品:DIY芋圆仙草、雪糕、雪条
可加$38 任饮台湾啤酒
我钟意食佢嘅~
澳洲M9和牛_油脂平均、入口即溶
阿嬷烧酒鸡_鸡髀肉嫩又滑嘟嘟,酒香味适中
厚切午餐肉_真厚切,加炸过打边边一流
麻吉烧_芝麻口味来自台湾的麻吉烧
店舖空间感十足,座位宽敞
而青衣呢间店。仲有VIP Room 💜 适合与一班老友聚餐
又新净又干净,店员超有礼貌
黎到先知原来系同Mr.Steak, the Sky Bar 同一集团
最后评价整体黎讲不过不失
牛嘅方面系唔错但系炸物同热食小吃方面就有待加强!
最值得赞嘅系职员好有礼貌又好好招呼~ 加分💜
同埋佢真系都好多款式系自助区任君选择