我当时系企门口睇紧餐牌,待应姐姐会主动行过黎问你想食咩!咁我就拣左招牌牛腩(粗面)$32,如果加左$8变$40 会有油菜同热饮一杯!外卖加$1,招牌上面无写。当时我专登带左$32去买,点知外卖加$1,最后都要比多一张$10纸找番散银。你会见到佢汤同牛腩面会分开黎装,呢D就系重视食物质素的表现!但同时其实又会觉得好浪费胶碗!所以话人系矛盾既生物!:)会有比胶匙羹、纸巾、木筷子同牙签!同埋店员姐姐都会主动比一杯小辣油,值得一称,因为吾系间间都会主动比你!个辣油份量吾算多,岩岩好成杯落入一碗野已经足够!讲番食物,个汤头饮落有牛味之余,系会比较清淡D,吾算太浓味!牛腩都算多,都有六、七嚿咁,有牛味,食落吾痴牙,滑得黎有口感,吾会太腍吾会硬,口感一流!个面系正常,但可能我一番到屋企系先冲左个凉,个汤头同面都放左一阵,食落个面会有少少难咬!所以大家买有汤既外卖,记得要尽快食,吾系就会放凉左嫁啦!
我当时系企门口睇紧餐牌,待应姐姐会主动行过黎问你想食咩!
外卖加$1,招牌上面无写。

但同时其实又会觉得好浪费胶碗!所以话人系矛盾既生物!:)
会有比胶匙羹、纸巾、木筷子同牙签!
个辣油份量吾算多,岩岩好成杯落入一碗野已经足够!

所以大家买有汤既外卖,记得要尽快食,吾系就会放凉左嫁啦!
招牌牛腩(粗面)
2020-07-31
5 分钟 (外卖自取)
招牌牛腩(粗面)
  • 招牌牛腩