2023-12-04 1073 浏览
今次嚟到呢间烧肉店,真系话咗晒香!一踏入去,烧肉嘅香味扑鼻,令到胃口大开!🍖 开始搞盘豆腐沙律,感受到清新嘅滋味同够晒酥脆嘅蔬菜,麻酱汁带点温和嘅香味,简直够晒开胃!矶煮鲍鱼煮到啱啱好,鲜美得嚟唔失本味,嗌鲜呀!主打嘅牛魔王套餐真系震撼到我喇!🥩 牛小排肉汁丰富,每一啖都感受到肉味满分嘅享受;和牛油脂均匀,温柔地熔喺口腔,简直系奢华嘅感受!牛角切则略微有啲「咬口」,姐系肉质弹牙,顶级满足感!最后嘅Peach Mocktail就如夏日清泉,一饮而尽后,口腔油腻全无,餐后完美收尾。真系食到停唔到口,而家啲味道仲喺脑海中挥之不去!呢度绝对值得推介畀啲爱食牛肉嘅朋友,记得带埋好胃口过嚟试吓!🥤🍽️