📍 盔匠 (沙田)沙田石门安群街3号京瑞广场1期地下G06A号舖第一次黎石门见到呢间饼即叫即制,引来好多人围观,师傅将个饼搓完之后直接用手放入个锅到度烤,个饼望落脆卜卜咁好想试😋😋👉羊肉锅盔 💰$45😋😋😋😋.5/5佢有好多未到,我问师父边个最推荐佢介绍咗羊肉俾我,饼面有好多黑白芝麻,一咬好酥脆又香口,羊肉馅料劲惹味,真系好好食㖞!!净系睇净系睇店主将面团压扁再徒手放入个锅度烤,都值回票价!!真心劲👏🏻👏🏻👏🏻👉 夏威夷果牛油果乳酪奶昔💰$44😋😋😋😋.8/5呢个真心正,超级好饮,好真材实料!!!牛油果乳酪奶昔系饮落Creamy,,店主用成个牛油果回打出黎!!重点面头布满晒开心夏威夷果粒粒同牛油果,饮每一啖都充满了幸福嘅感觉🥹🥹🥹🥹👉 今厚切乳酪方块 💰 40/10粒😋😋😋😋.5/5有好款既味道拣,例如有原味,原味整成麻雀嘅形状好得意、红绒芝士国、火龙果 、水蜜桃、朱古力、蓝莓、士多啤梨,唔会好甜,同埋鲜果嘅味道都好出,唔错👍🏻回头: Yesyes,食物即叫即整,赞!而且佢每样嘢都系诚意之作,味道仲超好!我一定会再嚟😋
📍 盔匠 (沙田)
沙田石门安群街3号京瑞广场1期地下G06A号舖

👉羊肉锅盔