2017-03-12 226 浏览
本身想叫炸春卷 但眼见牛油鸡翼嘅卖相已取胜 热气就热气啦不要顾虑太多😎一碟有五只 仲要只只都好大只 脆外皮充满牛油香 只翼又保持到软滑 好得👍🏻面头黄色粒粒系牛油炸蒜。跟住黎个炒大蚬 份量为少但味道一流 辣椒味系香辣 唔系避风塘𠮶种豆豉咸辣。个汁用黎捞饭够惹味🔥菠萝炒饭好多人都会话冇闷 但去亲越菜泰菜嘅我都会叫 因为想试厨师工架👩🏼‍🍳👨🏼‍🍳呢个特色系:有超多鲜菠萝-大虾已剥壳-饭炒得够干爽唔会湿笠笠-肉松够多-唯一系红肠抢味有点儿不相衬。绿豆冰下一下火很应该吧😏叫左少冰最好 多椰汁味又唔会太甜 冇多加糖嘅饮品啱哂我✌🏻今晚早食饭 坐得舒服慢慢食唔焗束 所以再叫左味牛仔骨..即烤仲出哂烟 肉身载有碎香茅 质地有咬口而不硬 食完个口都仲好香😀旁边酱汁甜甜辣辣 够刺激😋
牛油鸡翼
辣椒膏炒大蚬
大虾菠萝炒饭
椰汁绿豆冰
今晚早食饭 坐得舒服慢慢食唔焗束 所以再叫左味牛仔骨..
香茅烧牛仔骨
牛油鸡翼