2020-10-14
马鞍山牛涮锅,长期都要拎飞等位!莫非真系沙漠美食?定系生存的水源?真系好多人!!! 90分钟任食,首先讲下二人同行,一人一锅😆*汤底*我拣既系 ·樱花虾沙爹汤底,味道超浓!重口味人士超推荐👍‼️·朋友拣既系稳阵昆布汤底,一样够味,永远都唔会中伏既汤底!😂*点餐*肉类,例如猪、牛、鸡肉等都需要自行落柯打。最简单就用返每个位既台底预设既IPAD点单,唔够洗既用电话扫QR CODE点单亦可。疯狂食肉撑到饱是常识吧!哈哈哈😄我地加左几十蚊要埋任点海鲜,有蚬食!海鲜黎讲,唔算特别新鲜,叫做食得落口。任食既海鲜真系唔好太大期望~‼️*提醒*我地点左最平个套餐原来无牛食⋯⋯食食下睇个MENU先发现😱😨😰*配料*每人有一只大碟,去自助区夹火锅配料,有好多丸类、等火锅料滚起既时候就疯狂食炸鱼皮!黑松露丸几好食的~另外有好多鱼豆腐、有馅丸子等等。娃娃菜、生菜、唐菜又有。面呢,有鸟冬、公仔面~*甜品*甜品柜系有超多日式甜品选择,我睇见已经流哂口水喇!日式蕨饼、日式MOCHI、迷你泡芙~对我黎讲,Q弹烟UN既野真系世界级,我抵受不住这个诱惑⋯⋯*饮品*任添!如果等位唔洗咁耐就好啦。不过冇计啦,马鞍山呢个沙漠,有得
莫非真系沙漠美食?定系生存的水源?真系好多人!!!
90分钟任食,首先讲下
二人同行,一人一锅😆
*汤底*我拣既系
·樱花虾沙爹汤底,味道超浓!重口味人士超推荐👍‼️
*甜品*甜品柜系有超多日式甜品选择,我睇见已经流哂口水喇!
*饮品*任添!
如果等位唔洗咁耐就好啦。不过冇计啦,马鞍山呢个沙漠,有得打边炉算系咁架啦~
最后埋单仲送2张$50现金卷下次用,超抵!而且唔止呢间用得架,集团旗下既餐厅一样可以用!正呀~