2024-08-14
2074 浏览
约咗人出旺角朗豪坊 朋友临时有事要迟啲到 我就要一个人先食午餐 朋友推介隔离朗晴坊嘅牛繁一人烧肉朗晴坊楼下lobby比较细 都有少少犹疑 好彩上到二楼全层感觉上又OK㖞 内部和式装修好干净企理 我上去早冇乜人 几个字后就已经坐满大半 心谂应该都唔会太差嘅 所以大胆放开怀抱叫多啲一个人最啱叫四重奏套餐250g $122 葱烧牛胸花、汁烧肩胛片、味噌猪五花、柚子胡椒鸡腿肉 朋友话牛胸花超高性价比 加一份 $18/50g 另外叫我升级温泉蛋拌饭 $24(大) 加多客大崎蟹沙律 $12 同埋烧鲜甜菠萝 $15所有烧肉酱汁调味唔错几款肉都好味😋 朋友推介牛胸花果然冇失望 $18食到有牛肉味嘅嫩滑胸花片 真心超值👍🏻伴饭好大碗 铺满大量饭素 加上滑不留口温泉蛋 净系个伴饭都食到停唔到口🤭 面豉汤同沙律就正正常常 烧菠萝系金菠萝好香甜又冇渣 解油腻一流👍咁大份量嘅烧肉午餐我居然可以食到九成以上可想而之味道相当唔错 呢度抽气系统好好 地方好干爽唔会油立立 食完头发冇BBQ味 甩我底嘅朋友果然冇介绍错 我咁大方就原谅咗佢喇😂