话说我一直都好想食个越式法包🥖,但睇图见到咁多萝卜就🥴今日去完Aeon买野,男朋友就话不如真系去食啦😏信得过呢度嘅岀品!食物牛肉法包超靓仔😍同埋佢个包真系好脆!第一啖食到肉感觉好正~之后再食到酸萝卜同菜,成个越南感觉出晒嚟😂我有问过店舖职员😂牛肉定系猪肉多人叫?佢话都差唔多,所以我哋今次试咗个牛先~因为我直觉唔想食胡椒猪😆咖啡猪软骨饭又系想食新野~呢个真系有惊喜!啲猪软骨腍到好似啫喱咁,唔使咬~用条脷一压就溶咗😂佢个汁好似甜醋味🤤捞饭好好食~~香茅猪扒汤粉因为个包系share食,所以嗌多个河粉食😍其实系我钟意佢哋嘅牛骨汤🤩香茅猪扒都系唔可以错过嘅东西🫶🏻椰汁冰、椰汁红豆冰好钟意佢嘅红豆胆!红豆够甜,又有一粒粒嘅口感🫶🏻都系加$8咋

食物

牛肉法包
我有问过店舖职员😂牛肉定系猪肉多人叫?

咖啡猪软骨饭
佢个汁好似甜醋味🤤捞饭好好食~~

香茅猪扒汤粉

椰汁冰、椰汁红豆冰