2019-03-13
Ruby Tuesday出左个三月promotion: ˢᴸᴼᵂ ᶜᴼᴼᴷᴱᴰ ᵁˢᴰᴬ ᴿᴵᴮ ᴱᵞᴱ + 2 ᴮᴼᵀᴸᴱˢ ᴼᶠ ᶜᴬᴿᴸˢᴮᴱᴿᴳ 0.0 % $398。话说我同男友星期日走去食 🐖🐖🐖🐖🐖。因为呢个套餐包既系alcoholic-free 既啤酒,所以唔系好饮得既我同埋要做柴可夫既男友都可以尽情畅饮!Cheers 🍻🍻🍻!外表系似足真啤酒,饮落有麦香,但就无咁苦涩,自己就觉得唔错,男友就话味道偏淡。☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆而个份牛扒真系几大份,名副其实既20oz。厚切既牛肉眼,入口软稔,又不乏油脂香 🥩。唯一美中不足既系外面grill得有点太耐,有少少焦黑 🌚🌚。☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆另外,我地仲加左$38试个ᵀᴿᵁᶠᶠᴸᵞ-ᶜᴴᴱᴱˢᵞ ᶜᴴᵁᴺᴷᵞ-ᶠᴿᴵᴱˢ 。芝士完全融化,加上黑松露,味道好浓郁,点薯条🍟一流,送啤酒就仲正。☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆因为太邪恶😈既关系,我地叫左个大虾🍤沙拉🥗$198,尝试减低邪恶感😂😂。🦐够大只,咬落算弹牙,不过就无咩鲜味,应该系雪藏虾,沙律菜够新鲜,个酱系凯撒沙拉个种酸酸地,好开胃😋😋。
话说我同男友星期日走去食 🐖🐖🐖🐖🐖。