其实我自己除左鱼之外系唔食海鲜的. o甘点解会黎左呢间野食呢? 原因就系因为约左朋友而朋友又拣左呢度. 我地12:00pm 就黎左因为想避开lunch time d 人. 可能都算早, 所以唔算好多人, 不过如果你想lunch time 去, 我会见议你book 定位, 因为走时极级多人等位! 好, 讲番个lunch 先. 一打开menu, 发觉差不多全部都系海鲜! 本来想叫鳗鱼, 但系又无wor. o甘无理由我自己散叫d 小食当main course 嫁, 于是就叫个经理介绍下啦. End up 全个menu 我食得o既就系个牛肉锅set. o甘都无得拣咯, 就叫左牛肉锅喇. 其实都唔平, 加埋一要almost $150. 不过食完之后又觉得都值呢个价o既. 首先成个set 都有好多野食, 又大wor! 首先黎左个少少o既前菜, 跟住就上左杂菜天扶罗. 个杂菜天扶罗脆浆很薄很脆, 好好好好食!!! 直头想散叫叫多碟!! 跟住就上牛肉锅喇!! 个锅一放底见到o甘大个, 块牛肉又大, 已经谂紧食唔食得晒, 点知都未谂完佢就拎左碗饭黎!! 原来仲有饭跟埋tim!! 噢, 即刻觉得呢$150

好, 讲番个lunch 先. 一打开menu, 发觉差不多全部都系海鲜! 本来想叫鳗鱼, 但系又无wor. o甘无理由我自己散叫d 小食当main course 嫁, 于是就叫个经理介绍下啦. End up 全个menu 我食得o既就系个牛肉锅set. o甘都无得拣咯, 就叫左牛肉锅喇. 其实都唔平, 加埋一要almost $150. 不过食完之后又觉得都值呢个价o既. 首先成个set 都有好多野食, 又大wor! 首先黎左个少少o既前菜, 跟住就上左杂菜天扶罗. 个杂菜天扶罗脆浆很薄很脆, 好好好好食!!! 直头想散叫叫多碟!! 跟住就上牛肉锅喇!! 个锅一放底见到o甘大个, 块牛肉又大, 已经谂紧食唔食得晒, 点知都未谂完佢就拎左碗饭黎!! 原来仲有饭跟埋tim!! 噢, 即刻觉得呢$150 都比得几舒服!! hahaha~~都未止wor, 原来仲有餐茶bor!!

o甘讲番个牛肉锅先啦, 样样野都好好食!! 个汤又甜甜地o甘! 一啖一啖o甘, 简直就系停唔到口. 除左牛肉之外, 我最钟意入面o个d 好似粉丝o既野. "yin yin un un" o甘, 连埋个汁一齐食真系好好味!

食食下o既途中发生左一件小事, 就系有个waitress 唔小心系我地张台隔离倒泻水, 佢地当然即刻有clean up 番啦, 仲不停有人上前道歉. 跟住成餐饭都超好o甘, 耐唔耐就过黎问下我地d 食物点, 茶亦都好快refil! Service 唔错!! 就系呢个原因我亦对呢一餐加左唔少分呢!