2022-08-16 220 浏览
🇭🇰台坊·呢间餐厅我之前已经post过㗎啦 虽然佢menu选择唔算好多 但系样样都唔错🤤依家呢个天气我其实唔会特别好想食牛肉面 但系上次我同事嗌完 个样劲吸引 所以我又跟风嗌 果然超正😈😈·红烧牛肉面$55 l 珍珠奶茶 +$8佢个红烧牛肉面汤底好浓 而且佢个面质好好 弹牙得黎好挂汁😍之后佢个牛肉份量好多 而且煮到淋晒 又唔会柴🐮而且佢个萝卜都超甜 不过佢呢个汤面头系有层麻油咁样嘅 所以虽然食落好香 但系食到最尾会有少少偏油🫢🫢所以一定要嗌野饮 佢呢度嘅珍珠奶茶系出奇地好好饮 我自己就钟意佢个奶茶多过奶绿 而且佢珍珠嘅质感都好好🧋饮唔晒仲可以攞翻office饮 开心🥳·#rbyeat#rby台湾菜#rby尖沙咀 #rby大埔 #rby湾仔 #rby太和·📍尖沙咀加拿分道49号地下C号舖📍大埔太和路12号太和广场1楼121号舖📍湾仔骆克道137-147号香江大厦地下A号舖
🇭🇰台坊
红烧牛肉面$55 l 珍珠奶茶 +$8