👌🏼招牌麻辣鸭血锅 麻辣汤底颇浓郁,唔算好辣易入口,花椒味较淡。鸭血整得好软滑又有烟烟韧韧嘅口感,质感令人满意,份量都足够。午餐配料单调d。如果晚餐就$198 ,加埋一啲肥牛、金菇等嘅配料。👌🏼藤椒牛肉捞面:面上面洒上大量嘅青花椒,卖相吸引。食落味道温和,麻椒嘅味道唔算特别浓烈。我个人嘅口味会prefer再椒麻啲。牛肉系同红烧牛肉汤面一样,唔算特别软腍,有啲硬同纤维感。面系刀削面,冇咩特别。🤔 红烧牛肉面(半斤半肉)汤底:普普通通,唔够浓郁唔够香。冇咩特别。面:呢个最值得赞!面条质感胀卜卜,好弹牙。𠮶种胀卜卜嘅质感未喺其他餐厅食过,觉得几有新意几特别,而且都好味。材料:牛肉如上述所讲,口感较硬同有纤维感。牛筋都算腍,但又未算好入味,正正常常。环境:★★★☆☆ 味道 : ★★★☆☆ 推介度:★★★☆☆
👌🏼招牌麻辣鸭血锅

招牌麻辣鸭血锅 ( lunch set)

👌🏼藤椒牛肉捞面:

藤椒牛肉捞面

🤔 红烧牛肉面(半斤半肉)

汤底:普普通通,唔够浓郁唔够香。冇咩特别。

红烧牛肉面(半斤半肉)

环境:★★★☆☆

味道 : ★★★☆☆

推介度:★★★☆☆
招牌麻辣鸭血锅 ( lunch set)
  • 麻辣鸭血
  • 招牌麻辣鸭血锅