2023-04-11
佢嘅招牌菜系和牛同牛胸肉,系一间讲究牛肉嘅餐厅。先讲牛胸肉,佢哋嘅牛胸肉非常有弹性,质感十分丰富,肉味鲜美,牛肉本身就系有啲甜,同埋煮咗之后加咗啲芝士,真系好味到爆,让人吃到停唔到口。另一边厢就系佢哋嘅和牛,佢哋嘅和牛质感好细致,肉味非常鲜美,几乎无咩膻味,同时都好嫩滑,我哋食咗之后一阵阵咀嚼之后就化咗,真系好惊讶。除咗佢哋嘅主打牛肉之外,佢哋嘅菜式都好出色。例如佢哋嘅焗蘑菇同芝士,好浓郁,蘑菇味够浓,而且加咗啲芝士之后更加美味。另一款菜式系佢哋嘅铁板香肠,香肠好弹牙,口感好丰富,同埋加咗啲酱汁之后更加美味。整体嚟讲,餐厅牛阵系一间非常出色嘅餐厅,佢哋嘅牛肉菜式好出色,味道好正,服务态度都好好,环境同埋气氛都好舒服。如果你钟意牛肉,呢度绝对系一个值得你嚟试嘅餐厅!