2019-05-20
<麦文记除左细蓉 牛腩都好正>😍麦文记呢间食细蓉既老字号 好耐冇黎过 但今次食多 d肉 就点左牛腩捞面 都好正🐮🍴牛腩捞面 48 蚊🐮🍜枝装可乐 11 蚊🥤牛腩都几多下 肥瘦适中 应该系用类似柱候汁黎腌 牛腩味浓 而且有口感 而且用左好多腩汁 感觉到牛肥膏同腩汁捞埋一齐好有胶质既口感 😆好正 捞面 比较幼身 尽吸腩汁😈间中点下佢个汤可以减少黏稠感 虽然呢 d粉面 钟意点乜酱都各有喜好 但我都系比较钟意传统食法 用辣椒酱 捞 捞面 辣辣地又有口感🌶好衬 正 加埋冰冻可乐 成个人 gur哂😈#牛腩 #捞面 #牛腩捞面 Score 平均分 <7.1/10>Taste 味道:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻Present 外观:👍🏻👍🏻👍🏻Decor&Hygiene 环境衞生:👍🏻👍🏻👍🏻Value for $ 性价比:👍🏻👍🏻👍🏻Service 服务:👍🏻👍🏻👍🏻~~~~~~~~~~~~~#麦文记面家佐敦白加士街51 号地下~~~~~~~~~~~~
🍴牛腩捞面 48 蚊🐮🍜
Present 外观:👍🏻👍🏻👍🏻
Decor&Hygiene 环境衞生:👍🏻👍🏻👍🏻
Value for $ 性价比:👍🏻👍🏻👍🏻
Service 服务:👍🏻👍🏻👍🏻
~~~~~~~~~~~~~
#麦文记面家
佐敦白加士街51 号地下
~~~~~~~~~~~~