好似去咗韩国咁街头大排档风, 非常有气氛等位时仲可以打返铺机🎮仲有呀呢度到处都系打卡位,紧系要打返个卡啦呢度食物同饮品好多选择🔥我推介『50cm韩式海鲜锅』满载咗各式各样嘅海鲜:蟹、虾、鱿鱼,青口,鲍鱼,扇贝等...超鲜味。配搭住浓郁嘅汤再加入粉丝,食到停唔到🔥同样好吸睛嘅『麻辣火山锅』 可以选大中小辣。麻辣酱下铺到成座山嘅牛肉,真系好似著咗火嘅火山咁。搭配芽菜&金菇,整个锅充满著麻辣嘅香味,真系好野味❤️不过我同朋友们一致认同『牛肠炒年糕』系最好味🤤佢个汁做得好好,甜甜辣辣的 牛肠唔韧配搭年糕&鱼糕真系好正❤️💯食韩国野点少得炸鸡+啤酒呀,我地叫咗半份『蜂蜜黄油炸鸡』份量好足, 热辣辣外脆内软,仲好juicy添🍗呢度有好款韩色饮品提供,卖相又吸引,仲要大大杯添呀如果有朋友生日嘅话,呢度绝对系一个好选择,够晒气氛🎉
好似去咗韩国咁街头大排档风, 非常有气氛

如果有朋友生日嘅话,呢度绝对系一个好选择,够晒气氛🎉
  • 牛肠炒年糕
  • 50cm韩式海鲜锅