2023-10-18 87 浏览
舌丼观塘开源道60号骆驼漆工业大厦1楼R室唔洗加一味道评分:☄️(必食之选)>☀️>🌤>⛅️>💨☄️牛舌芯拼牛舌尖拼大虎虾 $98(+$28 升级套餐)三大巨头,样样掂☺️牛舌份量仲要劲多,超级好食🤤又抵食,无得输!牛舌芯vs牛舌尖:两者都好厚,舌芯会较淋身,好咬d,舌尖更爽口,好jeng!!!大虎虾:浓浓黑椒味,刺激味蕾 m~配一款自家制酱汁: 风味酸辣汁(激辣)见到激辣就好想挑战下~不过对我黎讲唔算好辣,同牛舌match🩵套餐包括沙津、餐汤、白饭☺️☄️青柠昆布冷乌冬配蒜香一口牛舌芯 $88食完个铁板个口兴恰恰,即刻嗌埋新推出嘅青柠冷乌冬降一降温! 一口牛舌芯煎得好惹味,配埋隔离个炸蒜片一齐食一流🤩一旧一旧好快就食到见到碟底😂一啖牛舌一啖乌冬,再吱埋碟边果旧青柠,爽!☄️鸡皮饺子 $1818蚊2只,Yumyumyum🙈外脆内软🥹明显feel到鸡皮系炸得岩岩好非常脆,内层有一层薄薄油脂唔会好腻,再黎内层是满满的肉饀😍一啖食落去好满足,一人一粒完全唔够!☄️吉列蚝 $1818蚊2粒,咁抵要食啦🩷炸到岩岩好,蚝唔算好大只,但一定对得住依个价☺️🌤️额外自家制酱汁-和风盐葱汁 $
舌丼
观塘开源道60号骆驼漆工业大厦1楼R室
唔洗加一

味道评分:☄️(必食之选)>☀️>🌤>⛅️>💨

牛舌芯拼牛舌尖拼大虎虾

☄️牛舌芯拼牛舌尖拼大虎虾 $98
(+$28 升级套餐)
大虎虾:浓浓黑椒味,刺激味蕾 m~

配一款自家制酱汁: 风味酸辣汁(激辣)

套餐包括沙津、餐汤、白饭☺️
青柠昆布冷乌冬配蒜香一口牛舌芯

☄️青柠昆布冷乌冬配蒜香一口牛舌芯 $88
吉列蚝

☄️鸡皮饺子 $18

☄️吉列蚝 $18

🌤️额外自家制酱汁-和风盐葱汁 $5
类似平时食鸡附送的葱油酱
OOHA无糖梳打水(荔枝乳酸)

☀️OOHA无糖梳打水(荔枝乳酸) $10
甜的。

❤️‍🔥男朋友大赞好食,食到佢劲开心😏

❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥既然你睇到尼度,不妨比个like & comment & follow @gulugirl102 ~话比我知你有睇,比啲动力我丫

❤️‍🔥最后既最后,口味尼家野因人而异啦~
牛舌芯拼牛舌尖拼大虎虾
青柠昆布冷乌冬配蒜香一口牛舌芯
吉列蚝
OOHA无糖梳打水(荔枝乳酸)
  • 鸡皮饺子