餐厅: 牛陣HANARE Platinum Label
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
一向都钟意食牛,同事同我推荐呢间牛阵姊妹品牌嘅HANARE PLATINUM LABEL,一到门口,装修好简约,带点文青系,第一下感受好良好😊今次叫咗特选鹿儿岛县虚A5黑毛和牛套餐 $689😳前菜会有4款,分别系:海胆豆腐、带子刺身 、牛肉他他同蟹肉昆布,次序由海胆豆腐开始食起~每一款都好新鲜,带子鲜甜😍😍另外会配3款酱汁,分别系胡麻酱、柚子酸汁同柚子胡椒,个人最爱柚子酸汁,做到解腻嘅效果🫡汤底拣咗豆乳蕃茄汤同埋黄金鲣鱼汤底🥰推荐鲣鱼汤底,味道好清,更加带出肉嘅鲜味👍🏻套餐嘅每一款肉类都会有小纸条写底系咩部位,肉眼睇到啲牛肉都知系靓牛,油花分布得好平均,一啖入口真系有入口即化嘅感觉🥹不过睇你个人钟唔钟意食啲油脂比较丰富嘅牛,食多几嚿系会有少少腻~当中A5和牛系最出色🥰🥰好爱佢嘅油脂!另外仲可以俾你拣要荞麦面/乌冬/饭,再加埋新鲜嘅蔬菜,煮出嚟个汤底好甜😍粟米好爽又清甜👍🏻另外仲会有埋甜品,当日系抹茶蕨饼,同埋红豆白玉,白玉烟韧,加埋香甜嘅红豆好正🥰如果大家想揾一间环境好,食物质素高嘅餐厅,呢一间真系唔会令你失望🫡🫡推荐!

今次叫咗特选鹿儿岛县虚A5黑毛和牛套餐 $689
每一款都好新鲜,带子鲜甜😍😍

当中A5和牛系最出色🥰🥰好爱佢嘅油脂!